27.9.10

Koekävely

Nonni, nyt se on testattu. Käveleminen Kuala Lumpurissa siis. En suosittele, tällä alueella ainakaan. Kävelyteitä ei juurikaan ole, tai ainakaan niillä ei ole tarkoitettu käveltävän. Ne saattavat aiva yhtäkkiä päättyä juuri ennen valtavaa risteystä ja siinä sitten mietit, miten pääsisit risteyksen toiselle puolen. Ainoat paikat, joissa on suojatie, on bussipysäkkien ja asuinalueiden porttien edustat. Yleisestikin kävelytiet, ne vähätkin, on ilmeisesti tarkoitettu bussipysäkeille tai parkkipaikoille kävelyyn. Alla olevasta kuvasta näkyy, miten jalkakäytävä vain yhtäkkiä häviää tien reunasta.



No, olipahan ainakin rauhallista kävellä ja saattoi hyvin hoilotella menemään kuulokkeista kuuluvan musiikin tahtiin kun ei ollut ketään kuulemassa. Ja siis tarkoitan KETÄÄN. En nähnyt yhtäkään toista jalankulkijaa koko tunnin kävelyn aikana. Autoja ja skoottereita kyllä sitäkin enemmän. Autojen lisäksi toinen vaaratekijä kävelijälle on teiden varsilla matelevat valtavat kotilot. Sellaisen päälle jos sattuu astumaan, niin kyllä rusahtaa.

En tiedä, saako öttiäisen koosta selvää tuosta kuvasta, mutta ne olivat sarvista kotilon kärkeen suurimmillaan yli 10-senttisiä.




Kävin myös myös testaamassa paikallista ruokaa. Kämppisten mielestä täkäläinen ruoka on liian tulista, mutta mullehan tulisuus passaa vallan mainiosti. Tilasin jotain kasvisruokaa, jonka nimi ei jäänyt mieleen, ja kuvasta näkyy, mikä oli tulos. Tulista nuudelimössöä, jossa oli joukossa pähkinöitä, tofua, kaalia ja sipulia. Nam. Ja kyytipoikana uutta paikallista suosikkijuomaan 100Plussaa. Siinä on myös ihan törkeän hieno logo. Näyttää ihan jonkun vanhan urheilutapahtuman julisteelta. Juoman kuulemma pitäisi auttaa kroppaa kestämään hellettä. En tiedä siitä, mutta hyvältä se maistuu. Oikein raikasta. Tilaukseeni tyytyväisenä päätin kokeilla onneani vielä toistamiseen ja tilasin jotain nimeltä "roti canai". Hyvää oli sekin. Hinnaksi koko aterialle tuli 7,2 RM eli noin euron. Ei paha.




En päässyt liikkeelle valoisan aikaan joten joudutte vielä odottamaan kuvia allasalueesta. Hieno se oli, en tosin päässyt vielä tänään testaamaan, koska kello oli jo yli klo 22 ja siellä saa uida vain 7-22.00. En tosin tiedä, välittäisikö siitä kukaan jos sinne myöhemminkin pulahtaisi. Mutta huomenna ehkä siitä lisää, samoin tunnelmia työstä ja kaupungin keskustan vilskeestä.

Nyt tarttis vissiin mennä nukkumaan. Huomenna on edessä ensimmäinen työpäivä, joten olisi kai hyvä olla kohtuu skarppina. Ongelma vaan on, että kroppa taitaa olla yhä Suomen ajassa. Se ei millään ymmärrä, että kello tulee kaksi yöllä ja nyt kuuluisi jo nukkua.


(Toim. huom. 7,2 RM onkin about 1,70€, )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti