21.11.10

Turisteilemassa Skybarissa

Traders-hotellissa KLCC:ssä sijaitseva Skybar on yksi niitä paikoista, joissa jokaisen Kuala Kumpurissa edes käväisevän turistin kuuluu käydä juomassa yksi drinksu auringonlaskun aikaan. Ja onhan se hieno paikka, pakko se on myöntää. Näkymä 34. kerroksesta on huimaava, etenkin kun pimeä laskeutuu Petronas-tornien ylle ja ne valaistaan. Tornien juuressa taas näkyy puistoalue altaineen, mikä sekin on hieno näky.




On baari muutenkin hieno, siellä on uima-allas ja kaikki. Tosin uima-allasta käyttävät karvaiset miehet uimahousuissaan eivät juuri lisää paikan vetovoimaa... Odotin, että mokomat karvaturrit nousivat pois altaasta ennen kuin otin kuvan. Ei kestä kiittää.


Parasta kuitenkin on itse tornit. Katsokaa ja ihailkaa.





2 kommenttia:

  1. "Odotin, että mokomat karvaturrit nousivat pois altaasta ennen kuin otin kuvan". Heh :D

    Mulla on valitettavasti surullisia uutisia chilikasvista: Siihen tuli kirvoja, joita yritin listiä pesuaineveden voimin, mutta ne vissiin ehti sitä ennen tehdä sen verran pahasti tuhojaan, ettei kasvi enää toipunut. Viikko sitten chili siirtyi sekajäteastiaan. Otin kuitenkin ruukun talteen, eli saat sen halutessasi takaisin kunhan palaat Suomeen.

    VastaaPoista
  2. Wow! Tuossa on pakko käydä sit ku mä tuun Kuala Lumpuriin :)

    VastaaPoista