18.10.10

Isoja fisuja altaassa ja alivuokralainen

Olen taas vähän jäljessä tässä blogitouhussa. Olen tehnyt ja nähnyt ja kokenut niin paljon, etten millään ole saanut kaikesta kirjoitettua ajallaan. Toivottavasti ette kovin pahastu siitä, että päivittelen tänne välillä männäviikon tapahtumista. Tässä on sekin hyvä puoli, että vaikken pitkään aikaan tekisikään mitään "jännää" tai muuten kirjoittamisen arvoista, vanhoista menoista riittää kuvia ja kirjoittamista vielä pitkäksi aikaa.

Nyt on siis vuorossa viime viikon tiistai, jolloin suuntana oli Aquaria KLCC. Olin ensi alkuun vähän skeptinen sen suhteen, että voiko akvaario olla kovin kiinnostava paikka. Sekin arvellutti, että se kustansi opiskelija-alennuksellakin 35 RM eli päälle 8 €. Kokemus oli kuitenkin mieluisa ja erityisesti tykkäsin isosta merivesialtaasta, jonka läpi meni tunneli, jota pitkin sitten käveltiin. Tai no, jos tarkkoja ollaan, niin ei tarvinnut edes kävellä koska siellä oli liukuhihna, joka vei turisteja väkisin eteenpäin, ettei kukaan vain unohtunut liian pitkäksi aikaa pällistelemään fisuja ja kilppareita. Onneksi lenkin sai tehdä uudemman kerran jos mieli teki. Ja tekihän meidän. Oli hienoa katsoa kun kalat lipuivat rauhassa vieressä ja yllä ja edessä.









Tuntui melkein kuin olisi itse ollut akvaariossa. Niin kuin tavallaan olikin. Tuon lähemmäksi en kyllä haluakaan mennä. Etenkin kun kalat ovat kuulemma oikeasti 30 prosenttia isompia kuin, miltä lasin läpi näyttää, koska lasi vääristää kokoa. Mureenat olivat erityisen ilkeän näköisiä. Niiden kanssa en todella haluaisi olla lasin samalla puolella. Kuvat sain käyttööni Elinalta, joka oli kaverinani akvaariossa. Itse kun olin unohtanut kameran kotio. Kerrankos sitä sattuu. Kiitokset siis Elinalle. Elinan ansiosta myös minusta on kerrankin kuva. Huomatkaa typerä japanilaishenkinen poseeraus. On se kumma kun ei ihminen osaa olla luonnollinen kameran edessä...


Tähän loppuun vielä eläin, joka ei oikeastann kuulu aiheeseen, mutta pannaan sen nyt vielä kaupan päälle. Sain nimittäin viimein vangittua, (kameralla siis, en kirjaimellisesti) gekon. Paha sanoa, onko se sama, jonka olen nähnyt alakerrassa jo aikaisemmin. Koko ainakin täsmäisi. Tuolla veijarilla olisi siis tulitikkuaskissa suurin piirtein saman verran tilaa kuin keskiverto-opiskelijalla asunnossaan. Eikö se joutuisi edes valitsemaan, ottaako sohvan vai pöydän, vaan voisi ottaa molemmat. Siltä varata, että se on sama, niin voisin saman tien nimetä sen. Se taitaa olla kuitenkin lähimpänä kotieläintä kuin olen koskaan päässyt. Jos akvaariota ei lasketa. Eli gekko saakoon pienen kokonsa vuoksi nimeksi Gekkonen. Ja vaikka se ei olisikaan sama, päätän tästä lähin kutsua kaikkia täällä näkemiäni gekkoja samalla nimellä. Paitsi jos ne ovat kovin isoja. Siinä tapauksessa pitää harkita uudelleen. Ehdotuksia otetaan vastaan.


Niin, ja se otsikon alivuokralainen viittasi siis Gekkoseen, jollei joku sitä itse oivaltanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti