10.10.10

Uusi lukaali aka. loukussa linnassa

Nyt olen sitten vaihtanut majaa ja pakko sanoa, että ainakaan ei ollut suunta alaspäin. Tämän jälkeen tosin tulee väistämättä aina olemaan. Tuskinpa tulen koskaan enää asumaan talossa, joka on niin iso, että siihen on rakennettu sisäkölle jo valmiiksi oma huone! Ja siis tämä on oikeasti valtava, jotain 300-neliöinen kaiketi. En vieläkään tiedä, mihin kaikki ovet johtavat enkä kyllä ihan joka paikkaan viitsi kurkkiakaan.


Ikävä tulee kyllä edellisiä kämppiksiä :( (If you're reading this, Kathy and Javad, I miss you, guys! <3 ) Eilen kun muutin, olin ihan pala kurkussa, kun piti erota. He ovat kuitenkin ne ihmiset, jotka tekivät Kuala Lumpurista minulle kodin heti saavuttuani. Enempää ei voi keltään odottaa. Maksan tästä saman verran kuin edellisestä eli 1000 RM (n. 250€). siihentosin tulee vielä päälle netti, sähkö ja vesi, mutta koska niitä meitä on neljä jakamassa, niin tuskin se paljon on. Ja onhan tämä nyt aivan mieletön lukaali. Voisin maksaa vaikka tuplasti eikä sekään olisi vielä ylihintaa. MInulla on siis iso oma huone, jossa on iso sänky, sohva, työpöytä, oma kylpääri ja valtava vaatekaappi. Yläkerrassa on myös olohuone ja parveke. Kuulemma saadaan olohuoneen telkkariin pian taivaskanavatkin näkymään.


Ja sijaintihan tässä on ihan mahtava. Ei tarvitse enää aina mennä taksilla joka paikkaan. Metroasema on ihan condon vastapäätä, samoin pari kauppaa, kahvilaa ja ravintolaa. Ja töihinkin ehdin täältä varmaan reilussa vartissa. Se tarkoittaa pidempiä yöunia, vähempää stressiä työmatkoista, ja toivottavasti myös harvempia migreenejä. Tämä on muutenkin aika erilainen paikka kuin se edellinen. Se oli 19. kerros ja näkymä sen mukainen, kun taas tämä on pohjakerros, vaikka oma huoneeni onkin toisessa kerroksessa (!). Se tarkoittaa, että esim. lintujen äänet kuuluvat tähän ihan eri tavalla. Täällä saa olla myös paljon atrkempi esim. parvekkeen ovien lukitsemisen kanssa, koska tänne on aika helppo kiivetä. Asunnon omistaja on mukava, samoin kuin kaksi muuta täällä asuvaa tyttöä. Omistaja itse ei kuulemma juurikaan ole kotona, koska työskentelee lentäjänä ja pyörittää samalla omaa bisnestään.



Yläkerran olohuone


Oma huone


Vaatekaappi ja kenkärivistö


Keittiö. Sitä itse omistaja ei näytä käyttävän lainkaan


Alakerran olohuone/ ruokasali


Hankala puoli tässä on se, että avain, jonka sain eilen, ei toimi. Se kyllä sopii lukkoon, mutta ei suostu silti avaamaan sitä. Tarvitsen siis aina jonkun avaamaan minulle oven. Omistaja lupasi kyllä pian teettää minulle uuden, toimivan avaimen. Kaikki muut asukkaat ovat poissa ja tajusin vasta nyt, että jos en saa ovea auki avaimella, niin en saa sitä kyllä lukittuakaan. Olen siis loukussa täällä. sinne emni skein eläintarhareissu. No, ehtiihän sinne vielä. Nyt tarvitsee vain keksiä, miten saan itseni keploteltua ulos täältä. Ykkösvaihtoehtona on tällä hetkellä ikkunasta ulos kipuaminen. Toivotaan vaan, että vartijat vahtikoirineen eivät äkkää minua siinä puuhassa. Saattais meinaan olla vaikea selittää, mitä oikein puuhaan... Toivottakaa onnea!

4 kommenttia:

  1. Ihana asunto! Toivottavasti paluusta yo-kylään ei tule liian vaikeaa ;)

    VastaaPoista
  2. Mä missään YO-kylässä asu... Enää.

    VastaaPoista
  3. Saitsä kaikki noi kengät tuotuu Suomesta? Vai miten monet on jo tullu shoppailtua? ;)

    VastaaPoista
  4. Öö. Noh, tuota... Toin kyl Suomestakin aikamoisen läjän kenkiä, mut myönnettäköön et on ne täällä jo tuplaantunut. Oon ostanut perit (no okei, kolmet) peruslipokkaat, koska ne ei kärsi sateessa, yhdet paremmat sandaalit ja sit toissapäivänä tilasin siltä suutarilta korkkarit ja ballerinat.

    VastaaPoista